Keepertreninger med Lukasz Jarosinski

Postet av Stange Sportsklubb den 5. Mai 2021

HamKams erfarne målvakt Lukasz Jarosinski skal vi 2021 følge opp Stange Sportsklubbs målvakter gjennom ti økter i perioden mai-oktober. Lukasz tar UEFA B-kurs for keepertrenere og har gjennomført alle grasrottrenerkurs. Med erfaring fra klubber som HamKam, Strømsgodset, KÍ Klaksvík, Wisla Krakow, Alta og Hønefoss ser vi frem til å samarbeide med Lukasz om et keeperløft i klubben. 

Påmelding her.
Påmelding gjøres også i Rubic Laget Mitt-appen (velg hovedmenyen i venstre hjørne og så Påmeldinger).

I påmeldingsskjemaet er det mulig å melde seg på samtlige økter. Om man er usikker på treninger langt frem i tid oppfordres det til å melde seg på nå og heller gi beskjed senere ved forfall.


0 Kommentar

Fotokunstutstilling med Jan Gunnar Dagfinrud 19. og 20.12 kl. 12-17

Postet av Stange Sportsklubb den 16. Des 2020

18.12: Utstillingen gjennomføres som planlagt, til tross for lokale tiltak. Dette er avklart med Stange kommune. Tiltakene som innebærer stenging gjelder ikke utstillinger og salg av kunst. Vi begrenser antall personer inne slik at 2 meters avstand kan overholdes. Vi vurderer også flere åpningsdager i juleferien for å spre besøkene over lengre tidsrom.

Den lokale fotografen Jan Gunnar Dagfinrud, og tidligere aktiv i SSK, avholder utstilling på klubbhuset i Stange idrettspark helgen 19. og 20.12. Dette blir Jan Gunnars aller første utstilling. Fotoene til Jan Gunnar er hovedsakelig naturfotografier fra Stange og noe Hamar. Bildene har fått mange fans i Facebook-gruppa Stange-sia

Alle bilder er produsert printet på aluminiumsplater. Bilder i størrelser fra 40x60 til 100x150. De fleste bildene på utstillingen er innrammet, men kan også leveres med veggfester, skinnesystem osv.

Ved å registrere seg ved inngangen er man med i trekning av et innrammet foto i størrelse 40x60.

Lenke til Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/381901753037541/
Facebook-side Dagfinrud Foto: https://www.facebook.com/Dagfinrud-Foto-114624380382257/

Vi tar smittevern på alvor og har antibac og munnbind ved inngangen. Vi vil sette begrensning på hvor mange som er inne til enhver tid.

Deler av omsetningen får til klubben. 

Noen av bildene til Jan Gunnar:
0 Kommentar

Ekstraordinært årsmøte 16.12 kl. 19:30

Postet av Stange Sportsklubb den 15. Des 2020

Styret i Stange Sportsklubb kaller inn til ekstraordinært årsmøte 16. desember 2020 kl. 19:30. Eneste sak til behandling er forslag om opptak av håndball som undergruppe.

Sakspapirer

Agenda

Organisasjonsplan revidert 18. juni 2020

Møtet avholdes i Microsoft Teams. Lenke fås av Espen ved å sende mail til dagligleder@stangesportsklubb.no0 Kommentar

Kunstutstillinger med Jan Baker 5.-6. og 12.-13. desember kl. 12-17

Postet av Stange Sportsklubb den 27. Nov 2020

Jan Baker har i en årrekke hatt kunstutstillinger hos Stange Sportsklubb, og selv om planen har vært å ta en pause blir det utstilling hos Stange Sportsklubb også i 2020. Lite i 2020 har blitt som planlagt, med redusert aktivitet og færre inntektsmuligheter for idretten, så vi ble veldig glade da Baker-familien tok initiativ til en utstilling med ønske om å støtte Stange Sportsklubb.

Det er stor etterspørsel etter kunstverkene til Jan Baker for tiden, og mange nye verk. På Jan Bakers Facebook-side kan noen av Jans unike verk ses.

Stange Sportsklubb får som vanlig en god prosent av omsetningen, noe vi setter stor pris på!

Tid 
5. og 6. desember fra 12-17

12. og 13. desember fra 12-17

Sted
Stange Sportsklubbs klubbhus
(Georg Fjelds veg 41, 2335 Stange)


Det er trygt å komme på utstilling hos oss. Vi tar alle smittevernsforbehold. 

Om Jan Baker
Kunstner fra Stange med utdannelse fra Statens håndverks- og kunstindustriskole i perioden 195557 og Statens kunstakademi i perioden 196570. Han har også hatt studieopphold i Paris.

Siden debuten i Kunstnerforbundet i 1968 deltatt på en mengde separat- og gruppeutstillinger i Norge og i utlandet. De viktigste separatutstillingene har han holdt i:

I tillegg har han holdt flere separatutstillinger i utlandet, hovedsakelig i Sverige og Tyskland.

Kollektivt debuterte han på Høstutstillingen i 1967, og har siden deltatt på et utall gruppeutstillinger og biennaler over hele verden, blant annet i Firenze, Stockholm, New York, Tokyo, København, Venezia, Ljubljana, Reykjavík, Moskva, Zagreb og Kraków.

Baker har vunnet internasjonale priser i Frankrike og Tyskland, og har hatt mange betydelige utsmykningsoppdrag over hele landet. Han er representert i Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet, Museet for Samtidskunst, Norsk kulturråd, Bergen Billedgalleri, Den Svenske Stats Konstråd, Kulturministeriet i Bonn samt en rekke andre offentlige og private samlinger i inn- og utland.

13. september 2005 mottok han Kongens fortjenstmedalje i gull for sin kunstneriske innsats. I pressemeldingen het det: «Hans særegne kunstneriske uttrykk har gjort ham til en anerkjent og ofte benyttet billedkunstner i inn- og utland.» Tildelingen ble foretatt av fylkesmannen i Oslo og Akershus, Hans J. Røsjorde.
Foto: https://www.facebook.com/janbakerartist


0 Kommentar

Håndball med comeback i SSK!

Postet av Stange Sportsklubb den 23. Nov 2020

NB: Av smittevernhensyn må vi vite hvor mange som kommer, kontakt derfor Mari Brun Maana på e-post bruns2335@gmail.com eller tlf 957 51 358 for påmelding. 

Håndball har lange og stolte tradisjoner i Stange Sportsklubb, og gjør vi et forsøk på å reetablere en håndballgruppe i SSK. Mandag 30.11, 7.12 og 14.12 kl. 17-18 inviterer vi gutter og jenter født 2013 til håndballtrening i Stangehallen (bane 4).

Mari Brun Maana og Ina Godager er initiativtakere og vil lede treningene. Hvis det er stor nok interesse rundt tilbudet vil det forhåpentligvis bli et permanent tilbud igjen i klubben.

Om noen ønsker å ta ansvar for andre kull hører vi gjerne fra deg! Kontakt Espen på dagligleder@stangesportsklubb.no0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline