#fylltribunen

Postet av Stange Sportsklubb den 28. Sep 2021

Nå som landet har gjenåpnet er det på tide å mobilisere til folkefest på våre kamper i Stange idrettspark! Jeg håper at alle som er glad i SSK, og spesielt de som er aktive i klubben i dag, bidrar til å mobilisere tilskuere til kamper for både store og små. Inviter besteforeldre, venner, naboer, onkler, tanter, tremenninger og firemenninger til hyggelige kampopplevelser i Stange idrettspark!

Kiosken vil driftes som normalt (med utvalgte tilbud), og vi håper å ha speaker, musikk og premier til flere av våre kamper. Følg med på våre kontoer i sosiale medier og #fylltribunen for promo rundt kamper.

Til alle kamper som spilles med fullsatt Puma-tribune (100 seter) vil hjemmelaget sitte igjen med all kioskomsetning den dagen. Dersom flere lag fyller Puma-tribunen samme dag vil omsetningen deles likt mellom lagene. Pengene disponeres av laget til ønsket formål. Samme lag kan fylle tribunen flere ganger høsten 2021. Mange lag har mye som skal tas igjen i 2022, med f.eks deltakelse i tidligere avlyste cuper og treningsleirer, så om du nyter våre kioskvarer på vår flotte Puma-tribune støtter du gode formål for barn og unge. 
 
Vel møtt til kamp!

Espen Andreas Borgersen,
Daglig leder Stange Sportsklubb


0 Kommentar

Oppstart innebandy 5. oktober

Postet av Stange Sportsklubb den 20. Sep 2021

Vi kjører i gang innebandy for tredje sesongen på rad, og har i år treninger på tirsdager. Ved oppstart av flere årskull kan det bli flere treningsdager, men foreløpig har vi følgende treningstider fra 5. oktober og ut mars:

Stangehallen bane 4 - tirsdager
kl. 17-18: GJ7 og GJ9 (født 2012-2015)
kl. 18-19: GJ13 (født 2008-2009)
kl. 19-20: Senior (inkl. G19)

Treningene er for alle kjønn. Påmelding er ikke nødvendig.

Vi har ingen lag for GJ11 (født 2010-2011) eller lag mellom GJ13 og senior. G17 er eldste aldersbestemte kull i Bandyregion Innlandet, alle eldre enn 17 år henvises til senior. For tilbud for kull vi i dag ikke har et tilbud til er vi interessert i å tilby dette, men det avhenger av tilstrekkelig interesse og voksne som vil bidra som trenere/lagledere. Vi kan vurdere noen under- og overårige på enkelte kull.

Forrige sesong hadde vi et rent G19-tilbud pga Covid-begrensninger for de over 19 år, men i år ønskes alle over 19 år velkommen til innebandytrening og deltakelse i Løkkeserien for de som ønsker det. Løkkeserien spilles mandager i perioden 25. oktober til 21. februar.

For henvendelser til innebandygruppa, vennligst kontakt innebandygruppas leder Per Alhaug på tlf 92428534 eller innebandy@stangesportsklubb.no.

Vi tillater inntil fire treninger før innmelding i Stange Sportsklubb. Etter dette er gyldig medlemskap en forutsetning. Dersom man er aktiv i øvrige klubber i gruppen (med unntak av idrettsskolen) er man allerede medlem. Vi gjør oppmerksom på at man ikke er forsikret dersom man deltar som ikke-medlem.

Vi har utstyr til utlåns. Briller må man skaffe selv, men vi har noen til utlåns for de som kun tester ut. Briller selges ifm trening (Vipps) og fås tak i hos vår partner Freske Fraspark.

Fra GJ13 (daværende GJ11) sin treningskamp mot Ottestad 24. mars 2021. 


0 Kommentar

Påmelding til idrettsskolen 2021/22 - oppstart 29. september

Postet av Stange Sportsklubb den 7. Sep 2021

Påmelding til årets idrettsskole har nå åpnet: https://app.rubic.no/Public/Events/2328

OBS: Oppstart er 29.9, og ikke 22.9 som tidligere annonsert. Første økt er i Stange idrettspark på skøytebanen. 

Stange Sportsklubbs idrettsskole er et allidrettstilbud med varierte aktiviteter som friidrett, dans/turn, hinderløype, ballaktivitet, sykling, ski, skøyter, svømming/vanntilvenning, orientering og annet.

Alle aktivitetene er basert på lek, og tar utgangspunkt i barns ulike utviklingstrinn.

Barn fra Stange skolekrets blir prioritert - etter 28.9 åpnes det opp for barn fra andre skolekretser hvis det er ledige plasser.

Aktivitetsplan og mer informasjon kommer. Aktivitetsplanen tar utgangspunkt i tidligere aktivitetsplaner, med noen mindre endringer. Fjorårets aktivitetsplan finnes her: http://www.stangesportsklubb.no/storage/Preview?id=1a2f46fb-6764-47b1-b206-20ab9c1a612f

Besøk Facebook-siden til idrettsskolen her: https://www.facebook.com/stangeidrettsskole/

Premieutdeling ved avslutning av idrettsskolen 2020/21. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline