Medlemskontingent 2022

Postet av Stange Sportsklubb den 26. Jan 2022

Fra 2022 er medlemskontingent for alle medlemmer i Stange Sportsklubb satt til 50 kr. For å delta i aktivitet i regi av Stange Sportsklubb er det en forutsetning at man er medlem i klubben med betalt medlemskap. Medlemskontingent forhåndsbetales for nye medlemmer. For eksisterende medlemmer faktureres medlemskontingent i januar hvert år med 7 dagers betalingsfrist.

Det gis anledning til å prøve ut aktiviteter i Stange Sportsklubb før treningsavgift betales, men medlemskontingent må være betalt før aktivitet. Tiden frem til forfall på første treningsavgift regnes som prøveperiode. For å unngå betaling av treningsavgift må utmelding skje før fakturaen forfaller.
Mer om retningslinjer for betaling av medlemskontingent og treningsavgift her. 

Medlemskontingent har de siste årene vært på 500 kr for aktive medlemmer og reduseres altså med 450 kr. Det gjøres oppmerksom på at treningsavgift for aktive økes med rundt 450 kr slik at treningsavgift + medlemskontingent i 2022 utgjør det samme som før. For medlemmer som deltar i flere idretter i SSK økes kun treningsavgift for hovedidretten.

Det er viktig at alle som er aktive i SSK har gyldig medlemskap og at medlemmene er registrert i alle aktiviteter de er aktive i dersom de er aktive i flere av våre idretter. For registrering i aktivitet, eller innmelding av nye medlemmer, finnes veiledning for det her.


0 Kommentar

Infomøte om A-lag damer mandag 17. januar kl. 18:00

Postet av Stange Sportsklubb den 12. Jan 2022

Mandag 17. januar kl. 18:00 inviterer A-lag damers nye hovedtrener, Svein Jota, til infomøte om sesongen 2022. Møtet er for nåværende spillergruppe, pluss potensielle nye spillere og representanter fra klubbene i samarbeidet. Møtet avholdes i salen på klubbhuset i Stange idrettspark.
Vi tar forbehold om endringer som følge av eventuelt nye koronarestriksjoner.

Punkter Svein vil gå igjennom:  

  • Ambisjoner
  • Forventninger
  • Tanker rundt trening
  • Hvordan skal vi trene?
  • Hospitering
  • Flyt-sone
  • Tropp
  • Hvorfor bruke tid på fotball?
  • Forskjell mellom gutter og jenter i fotball

Så er ordet fritt, Svein håper på gode diskusjoner!

Vel møtt!


En lykkelig Svein Jota (t.h) med daglig leder Espen Borgersen (t.v) etter kontraktsignering i november 2021. 0 Kommentar

Julehilsen fra leder i SSK Fotball

Postet av Stange Sportsklubb den 12. Des 2021

2021 er på hell, og i den forbindelse har leder i SSK Fotball, Knut Røise Olsen, skrevet noen ord om året som har gått og tiden som kommer. Les brevet her: Årsbrev2021SSKFotball.pdf

Fra kickoffet for femåringene i august 2021


0 Kommentar

Innkalling til ekstraordinært årsmøte 22.12

Postet av Stange Sportsklubb den 8. Des 2021

Styret i Stange Sportsklubb kaller inn til ekstraordinært årsmøte 22. desember kl. 20. Sak til behandling:

Fastsettelse av medlemskontingent: Forslag om sats 50 kr for alle.

Sakspapirer finner du her.

Møtet avholdes digitalt på Teams. Send mail til dagligleder@stangesportsklubb.no for lenke.  


0 Kommentar

Avslutning i Stangehallen og andre arrangement i november og desember

Postet av Stange Sportsklubb den 2. Nov 2021

Nedenfor er oversikt over arrangement i Stange Sportsklubb i november og desember:

Opplæring Rubic
Tirsdag 9. november (kl. 19-20)
Opplæring for alle med administratorrettigheter i Rubic, enten det er på lags-, gruppe- eller klubbnivå. Representant fra Rubic står for opplæringen.

Avslutning for SSK Fotball yngres avdeling
Søndag 14. november (kl. 16-18)
Avslutning for alle spillere, familie og støtteapparat i yngres avdeling i fotballgruppa. Det blir utdeling av premier til alle. Marius Langberg kommer for å utdele Marius-prisen. Det blir underholdning og enkel servering.

Vinnere av Mariusprisen 2019: Sofie Bergseng Øvergaard og Christian Dahl Pettersen


Ungdomskveld
Mandag 15. november (kl. 18-)
Ungdommer i SSK inviteres til en uformell samling på klubbhuset hvor det blir muligheter for å prate om hva Stange Sportsklubb kan gjøre for ungdommen, og hvordan ungdommen kan bli delaktig i driften av klubben. Det serveres pizza og brus, og det blir mulighet for å spille bordtennis og Playstation så lenge ungdommene ønsker det.

HamKam - Fredrikstad (gratisbilletter og trenerforum)
Lørdag 20. november (kl. 15-17) 
Som en av HamKams samarbeidsklubber er Stange Sportsklubb og alle våre medlemmer spesielt invitert til sesongens siste hjemmekamp for kameratene som neste år vil spille i Eliteserien. Det blir gratis inngang for alle medlemmer som reserverer billett i forkant. Informasjon om reservering og avhenting av billetter kommer. Våre trenere er invitert til trenerforum med påmelding her.


Salgsutstilling med Jan Gunnar Dagfinrud
Lørdag 27.- tirsdag 30. november (kl. 12-17)
Den lokale fotokunstneren Jan Gunnar Dagfinrud, som debuterte med som første utstilling i våre lokaler desember 2020, kommer tilbake med en blanding av nye bilder og populære bilder fra fjorårets utstillinger. Bildene til Jan Gunnar har blitt populære på Facebook hos bl.a. Stange-sia og Dagfinrud Foto og hadde gode besøkstall i 2020.

Åpningstider alle fire dager er kl. 12-17.

Deler av omsetningen går til Stange Sportsklubb.

Fra utstillingen til Jan Gunnar Dagfinrud i 2020.

Salgsutstillinger med Jan Baker 
Lørdag 11.- søndag 12. desember (kl. 12-17) + Lørdag 18.-søndag 19. desember (kl. 12-17)
I tradisjon tro avholder den anerkjente kunstneren Jan Baker salgsutstilling hos Stange Sportsklubb i desember. I år som tidligere vil det selges både nye og gamle motiver fra 81-åringen som vokste opp i Stange.
Det vil bli levende musikk deler av utstillingen. Nærmere info kommer. 

Deler av omsetningen går til Stange Sportsklubb.

Fra Jan Bakers utstillinger i 2020.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline