Bruk av fotballbaner i Stange idrettspark (oppdatert 1. april kl. 16:00)

Postet av Stange Sportsklubb den 1. Apr 2020

Anbefalinger fra Helsedirektoratet har åpnet for idrettsaktivitet, men foreløpig er banene i Stange idrettspark stengt. De er stengt frem til annen beskjed er gitt og sperrebånd er fjernet.

Idrettsforbundet kommer med generelle anbefalinger torsdag 2. april. Innen fredag 3. april vil Norges Fotballforbund og andre særforbund komme med anbefalinger knyttet til sin idrett. Vi avventer til NFFs anbefalinger er på plass og må så vurdere om det er mulig å åpne våre baner for aktivitet med utgangspunkt i de anbefalinger som foreligger. Foto: Fotograf Hasselgren


0 Kommentar

En innsats for lokalt næringsliv

Postet av Stange Sportsklubb den 27. Mar 2020

Stange Sportsklubb har mange lojale sponsorer. Som alle er preget av koronakrisen. I en krevende tid ønsker vi å gi litt tilbake.

Følgende tilbys alle våre sponsorer helt gratis i 2020:

 • Sponsorkamp for A-lag herrer og damer. Førstemann til mølla. Kontakt Espen for å sikre deres sponsorkamp. Les mer om hva en sponsorkamp er og oversikt over kamper (oppdateres fortløpende når de blir opptatt).
 • Sentral reklameplass på A-lagets bortedrakter (rygg og mage). Sponsorene velges av givere gjennom vår folkesponsor-spleis. Den som flest givere stemmer på får mageplassering. Ryggsponsor trekkes ut blant alle sponsorer som har fått en stemme. 
 • Dele halvparten av innsamlet sum fra folkesponsor-spleisen med våre sponsorer. Les mer i vår spleis.  
 • Eksponering av din bedrift gjennom våre kontoer i sosiale medier. Ta kontakt med Espen om dere f.eks har salg, kampanje eller annet dere vil ha delt. 
 • Ubegrenset med skiltplass på våre baner (førstemann til mølla). Sponsor bekoster skilt. 
 • Bruk av vårt klubbhus til møter/arrangement.
 • "Vi støtter Stange Sportsklubb"-klistremerker. 
 • 180 dager kreditt på årets faktura.

Del gjerne vår folkesponsor-spleis på sosiale medier og i andre kanaler: www.spleis.no/folkesponsor

Ny sponsor?
Usikker på hvor mye dere kan bruke på sponsing i 2020? Da anbefaler vi at din bedrift blir støttespiller. Da sponser du med valgfri sum under 5.000 kr. Og du får alle goder ovenfor i tillegg til eksponering på vår hjemmeside.

Sponsorpakker
Hovedsponsor
Samarbeidspartner
Sponsor
Støttespiller

Vi ønsker å imøtekomme din bedrifts ønsker og diskuterer gjerne innhold i en avtale utover det som er skissert i sponsorpakkene.


0 Kommentar

Støtt din lokale klubb <3

Postet av Stange Sportsklubb den 21. Mar 2020

Koronakrisen preger oss alle, også idretten. Krisen gir usikkerhet rundt inntekter fra f.eks sponsorer, kiosksalg, treningsavgifter, turneringsinntekter, utleie av klubbhus og baneutleie. Noen klubber har ansatte som er preget av usikkerhet. 

Så hva kan du gjøre nå? Noe av det viktigste lokalbefolkningen kan gjøre nå er:

 • Tegn medlemskap/støttemedlemskap. I Stange Sportsklubb koster støttemedlemskap 250 kr i året og du kan melde deg inn her. Evt gjennom kjøp i Vipps (121408/Stange Sportsklubb) eller gjennom SMS (40483629) eller mail til Espen med minimum følgende informasjon: Navn, telefonnummer, e-post (ta gjerne med kjønn, fødselsdato, adresse).  
 • Bli grasrotgiver. Det koster deg ingenting. Norsk Tipping deler 7% av all din omsetning med din grasrotmottaker. For å velge Stange Sportsklubb som grasrotmottaker sender du SMS med teksten Grasrotandelen 982764742 til 60000 , trykker her eller tar det med min kommisjonær. For å velge andre idrettsklubber bytter du ut nummeret i SMS-teksten med din lokale klubbs organisasjonsnummer. 

Når hverdagen blir mer normalisert, hvorfor ikke ta kontakt med din lokale klubb med spørsmål om hva du kan bidra med? I en idrettsklubb er det alltid behov for dugnadsinnsats. Her hjelper alt, enten du bidrar en enkelt gang eller om du f.eks bidrar med faste oppgaver i klubben.0 Kommentar

Forslag til egentrening

Postet av Stange Sportsklubb den 20. Mar 2020

I den krevende situasjonen vi er i er organisert idrett midlertidig forbudt og det er heller ikke tillatt med uorganisert fotball på vårt anlegg. Men det betyr ikke at man ikke kan gjøre noe for å holde formen vedlike og utvikle ferdigheter. Her er forslag til noen øvelser utarbeidet av NFF og andre klubber:

Fredrikstad FK.

Lillestrøm SK.  

Odds BK

NFFs samleside med tips til aktivitetet, øvelser og triks. 

Denne tiden er også ypperlig for å øve til minimerket og teknikkmerket.


Takk til FFK, Odd og LSK som har delt sine øvelser!

Vi oppdaterer fortløpende og mottar gjerne tips til øvelser/aktiviteter.

 


0 Kommentar

Om fakturering av treningsavgift og medlemskontingent for 2020

Postet av Stange Sportsklubb den 18. Mar 2020

Treningsavgifter og medlemskontingent er viktige inntekter for Stange Sportsklubb, og etter planen skulle disse ha blitt fakturert nylig. Men situasjonen med koronaviruset har endret mye for mange. Selv om det er viktige inntekter for klubben har vi forståelse for at flere av våre medlemmer er i en usikker økonomisk situasjon som følge av situasjonen vi er inne i. Vi ønsker å ta hensyn til dette.

Vi gjør følgende endringer i fakturering av treningsavgift for 2020:

 • Vi fakturerer kun halvparten av den årlige treningsavgiften nå. 
 • Den andre halvparten avventes til høsten. Det vil vurderes om termin 2 skal reduseres eller kuttes helt, avhengig av den videre aktiviteten. 
 • Kun lagene som har trent i vinter faktureres nå. De øvrige avventer vi med.
 • Fakturaene kommer med 45 dagers betalingsfrist som i fjor, men vi avventer med purringer og iverksetter ikke trenings-/kampnekt. 
 • Vi vil se på fritak og reduksjon for de som ber om dette. Ta kontakt med Espen
 • Du kan betale avdrag (valgfrie beløp) uten å søke om det. I betalingslenken du får ved fakturering ser du hva som til enhver tid er utestående på fakturaen. Merk at du må betale i nettbank da du ikke kan endre beløpet ved kortbetaling. 


Satser for treningsavgift fotballgruppa 2020 - årlig (månedlig sum i parentes) 
U7: 1300 kr (108 kr)
U10: 1400 kr (117 kr)
U12: 1700 kr (142 kr)
U14: 2200 kr (183 kr)
U16: 2500 kr (208 kr)
A-lag damer: 3100 kr (258 kr)
A-lag herrer/G19: 3500 kr (292 kr)
Old boys: 1200 kr (100 kr)

Medlemskontingent 2020
Ordinær: 500 kr
Støttemedlem: 250 kr
Trener/lagleder/verv: 50 kr

For å støtte klubben kan alle tegne støttemedlemskap her. Alternativt kan støttemedlemskap kjøpes i Vipps (søk etter 121408 eller Stange Sportsklubb) Eventuelt kan du sende mail eller SMS til Espen (telefon 40483629) med minimum følgende info:

Navn:
Telefonnr:
E-post:
Type medlemsskap: Ordinær/støttemedlem

Inkluder gjerne følgende ekstrafelter:
Kjønn
Fødselsdato
Adresse

Eventuell aktivitet du vil delta i (fotball/skøyter/innebandy/ski//verv/frivillig arbeid).

Les mer om medlemskap her: http://www.stangesportsklubb.no/p/40336/medlemskap 
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline